Pinnbrödssemla

Pinnbröd är en riktig klassiker som går både snabbt och enkelt. Vi har uppdaterat den till en semmel variant!
Det här behöver du:
4 dl mjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk malen kardemumma
1,5 dl vatten
1 dl grädde
100 gr mandelmassa (mer eller mindre beroende på vad du gillar)
Gör såhär: 
Blanda mjöl, bakpulver och kardemumma i en lagom behållare (till exempel i en glasburk som vi gjorde).
Häll i vattnet, skaka om och rör runt med en sked, spork eller annat tillhygge tills degen är jämn. Eventuellt kan du behöva knåda degen lite i handen.
Riv mandelmassan med ett rivjärn och vispa grädden. Vill du göra det enkelt när du är utomhus? Häll grädden i en burk med ordentligt lock (till exempel en glasburk) och skaka tills grädden är lagom! Vi gjorde den fluffig men inte för hårt vispad.
Blanda mandelmassan och grädden till en himmelsk smet.
Rulla upp pinnbrödsdegen på pinnar och grilla över en öppen eld. Glöm inte att njuta av värmen och eldröken!
När bröden är grillade tar du av dem från pinnen och doppar i gräddblandningen. Sen är det bara att äta och njuta!